O nama

Z.T.R. DRVOPRODUKT+ Gornji Ljubeš je privatno preduzeće sa porodičnom tradicijom i iskustvom u proizvodnji i prodaju sopstvenih proizvoda od preko 20 godina.

Svoji rad DRVOPRODUKT započinje kao stolarska radnja početkom devedesetih godina, da bi nakon desetak godina rada i iskustva krenula sa proizvodnjom nameštaja sa svega nekoliko radnika.

Sa povećanjem proizvodnog programa dolazi do potrebe, kako za povećanjem broja zaposlenih, tako i za modernizaciom opreme i proširenjem proizvodnih objekata.

Uspon firme bazira se na sopstvenom kapitalu i iskustvu, kao i inovacijama po ugledu na renomirane svetske kompanije.

Danas fabrika nameštaja DRVOPRODUKT ima jedan zaokruženi proces proizvodnje koji se sastoji od dva proizvodna pogona i to:

  • linija za proizvodnju kreveta
  • linija za proizvodnju stolova

Najveći resurs kojim DRVOPRDOUKT raspolaže vise od 20 godina jeste potvrda o kvalitetu i modernom dizajnu naših proizvoda i usluga velikog broja zadovoljnih korisnika u zemlji i inostranstvu.

Vizija

Fabrika nameštaja DRVOPRODUKT teži ka stalnom unapređenju i usavršavanjem procesa proizvodnje, a samim tim i značajnom uspehu na tržištu. Osnovna vizija DRVOPRODUKTA je da bude među vodećim proizvođacima nameštaja.

Misija

DRVOPRODUKT nastoji da održava konstantne i dobre uzajamne odnose sa kupcima,poslovnim partnerima i dobavljacima iz zemlje i inostranstva, a da izborom najkvalitetnijih materijala proizvodi asortiman, koji svojim dizajnom i cenama zauzima vodeća mesta na tržistu.